Επιστροφές Προϊόντων

Φροντίζουμε να ελέγχουμε πάντα τα προϊόντα πριν την αποστολή αλλά στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής

Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, και να βρίσκετε στη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της εταιρίας μας 210 60 46 100, ώστε να μας ενημερώσετε για τον λόγο της επιστροφής και αν επιθυμείτε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής που βρίσκετα κάτω απο το κείμενο της σελίδας. Επιστροφές γίνονται δεκτές είτε εαν σταλούν στην διεύθυνση μας: Λ. Σπάτων 9 & Βάρναλη 2, Γέρακας σαν δέμα, είτε εαν το επιστρέψετε εσείς αυτοπροσώπως.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι και δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος, η εταιρία μας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες θα προχωρήσει σε επιστροφή της αξίας με μετρητά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας . Σε όλες τις περιπτώσεις τα έξοδα παράδοσης και επιστροφής του προϊόντος δεν επιστρέφονται και επιβαρύνουν τον παραλήπτη της παραγγελίας / πελάτη, εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

[contact-form-7 id=”2148″ title=”Χωρίς τίτλο”]

Καλάθι

loader
Top